25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Οι ρυθμοί αναβαθμίσεων σε iOS 8 πολύ αργοί τις πρώτες ώρες ακόμη και από το iOS 6

    adoption8v7-6-640x429

    Το iOS 8 είναι πλέον διαθέσιμο στο ευρύ κοινό με την Apple να το αποκαλεί την μεγαλύτερη κυκλοφορία και αναβάθμιση που έγινε ποτέ στο iOS. Τα πρώτα δείγματα όμως των συσκευών που αναβαθμίστηκαν με το εν λόγω λογισμικό δείχνουν πως οι καταναλωτές δεν αισθάνονται το ίδιο hype.

    Οι χρήστες αναβαθμίζουν σε iOS 8 με πολύ αργότερους ρυθμούς σε σύγκριση με το iOS 7 σύμφωνα με την Tapjoy’s data που συλλέγει πληροφορίες από ένα δίκτυο εφαρμογών που συμπεριλαμβάνει 200 εκατομμύρια χρήστες. Έτσι λοιπόν όχι μόνο το iOS 8 έρχεται πίσω από το iOS 7 αλλά οι ρυθμοί του είναι πιο αργοί ακόμη και από αυτούς του iOS 6.

    Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως οι αριθμοί αυτοί θα αλλάξουν σημαντικά αύριο με το που θα βγουν στην κυκλοφορία τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus πάρα αυτά δεν αλλάζει το γεγονός πως μόλις 6% των χρηστών αναβαθμίσαν την συσκευή τους με το νέο λογισμικό της Apple τις πρώτες 18 ώρες κυκλοφορίας του. Πέρυσι το iOS 7 για το αντίστοιχο διάστημα είχε φτάσει το 12% των χρηστών.

    adoption-by-country-8-640x370

    Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός πως τα iPod Touch οδηγούν τις αναβαθμίσεις σε iOS 8 και έπειτα έχουμε τα iPhone ενώ μόλις το 4% των χρηστών έσπευσε να αναβαθμίσει το λογισμικό στα iPads.

    Αν σας ενδιαφέρουν τα στατιστικά μπορείτε να δείτε τους ρυθμούς αυτούς σε πραγματικό χρόνο στο Fiksu’s livetracker.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles