23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Οι προστασίες οθόνης κάποιες φορές δημιουργούν προβλήματα στα 2018 iPad Pro

    Κάποιοι χρήστες των νεότερων iPad Pro μοντέλων αναφέρουν πως οι προστασίες οθόνης που είναι κατασκευασμένες από γυαλί επηρεάζουν την ευαισθησία αφής στα νεότερα αυτά μοντέλα της Apple. Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν ακόμη και προβλήματα με το Face ID στην περίπτωση που έχουν προσθέσει μια προστασία οθόνης στο tablet τους.

    Πολλά από τα ποστ αυτά εμφανίζονται στα επίσημα φόρουμ της Apple.

    “Μετά την προσάρτηση ενός γυαλιού προστασίας φιλικό προς το FaceID, έχω δοκιμάσει 5 διαφορές εταιρείες, σε συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού η οθόνη αφής δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε.”

    “Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και επιπλέον το Apple Pencil 2 λειτουργεί πολύ άσχημα αν βάλεις μια προστασία οθόνης”

    Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα που φέρετε να δημιουργούν οι προστασίες οθόνης.

    Το περίεργο είναι πως οι προστασίες οθόνης δεν είναι ένα νέο προϊόν στην αγορά και δεν υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί δημιουργούν αυτές τις δυσκολίες στα 2018 iPad Pro.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles