19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Οι κατασκευαστές θηκών ήδη ετοιμάζονται για ένα iPad Pro 12 ιντσών

    iPad-Pro-Plus-VS-iPad-Air-2-640x306

    Μπορεί πλέον όλοι να συζητάνε για ένα μελλοντικό Apple αυτοκίνητο αλλά αυτό δεν θα σταματήσει και τις συνεχιζόμενες φήμες για το 12 ιντσών iPad Pro της εταιρείας.

    Μέσα στο Σαββατοκύριακο το Nowhereelse.fr παρουσίασε μια σειρά από φωτογραφίες από θήκες που προέρχονται από κατασκευαστές τρίτων και είναι για αυτή την φημολογούμενη συσκευή. Οι φωτογραφίες μας δίνουν μια πρώτη αίσθηση για το πόσο μεγάλη τα είναι αυτή η συσκευή διπλά στο σημερινό iPad Air 2.

    Οι θήκες μοιάζουν αρκετά με υπάρχουσες για το iPad μιας και συναντούμε σημεία για την Lightning σύνδεση, το μικρόφωνο, το power button αλλά και την οπίσθια κάμερα.

    iPad-Pro-Plus-Guoju-640x215

    Δεν μπορούμε ακόμη με σιγουριά να πούμε αν οι θήκες αυτές μπορούν να δεχτούν ένα 12.2 ιντσών iPad ή ένα 12.9 ιντσών.

    Το iPad Pro εδώ και μήνες φημολογείται πως θα είναι η λύση της Apple για να τονωθούν οι πωλήσεις του iPad οι οποίες τρίμηνο με το τρίμηνο σημειώνουν πτώση. Αν η συσκευή τελικά κυκλοφορήσει θα ακολουθήσει την νέα φιλοσοφία της Apple “το μεγαλύτερο είναι καλύτερο” ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει και χώρο για μια σειρά νέων εφαρμογών αλλά και καινοτομιών που μπορεί να επηρεάσουν ακόμη και το ίδιο το iOS.

    Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως την συσκευή αυτή θα συνοδεύει και το πρώτο Apple Stylus της εταιρείας μετά από την εποχή του Newton MessagePad πίσω το 1990. Ένα stylus που θα τονίσει ακόμη περισσότερο την παραγωγική και δημιουργική πλευρά ενός τέτοιου iPad.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles