23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Οι δημιουργοί της Halide λανσάρουν την Spectre, μια εφαρμογή μεγάλης έκθεσης λήψεων για το iPhone

    Σχεδόν πριν 2 χρόνια ο μηχανικός του Twitter για το iOS Ben Sandofsky και ο πρώην σχεδιαστής της Apple Sebastiaan de With λανσάρανε την εφαρμογή Halide, μια πανέμορφη επαγγελματικών προδιαγραφών εφαρμογή για την κάμερα του iPhone που άμεσα έγινε μια τεράστια επιτυχία για περισσότερους από έναν λόγους.

    Σήμερα το τρομερό αυτό δίδυμο παρουσιάζει την δεύτερη εφαρμογή του, μια ακόμη εφαρμογή κάμερας για το iPhone με την ονομασία Spectre. Η εφαρμογή εστιάζει στο έξυπνο τρόπο λήψεων μεγάλης έκθεσης.

    MAKE CROWDS DISAPPEAR: Spectre helps take photos of crowded, touristy places. Simply set a medium or long duration and take a shot to erase the crowd from a location. Capture those special moments like you remember them.

    RIVERS OF LIGHT: At night, AI scene detection automatically switches modes to draw beautiful light trails, for stunning nighttime city photography or light painting.

    GORGEOUS WATER: Capture waterfalls, ocean waves, fountains and more with beautiful ghostly water. 

    Δείτε παρακάτω μερικά δείγματα λήψεων μέσω αυτής της εφαρμογής ενώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτή στο https://spectre.cam:

    Processed With Darkroom

    H εφαρμογή είναι διαθέσιμη στα 2,29 €, για περιορισμένο διάστημα με αυτή την τιμολόγηση – η τιμή της θα αυξηθεί κατόπιν, στο App Store και μπορείτε να την κάνετε λήψη παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles