18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Πώς να συνδεθείτε στο iCloud.com από το iPhone ή το iPad σας | Οδηγός

    Μπορεί να το βρίσκετε περίεργο το γεγονός πως δεν μπορείτε να έχετε γρήγορη κι εύκολη πρόσβαση στο iCloud.com από το iPhone ή το iPad σας. Αλλά, παρά το γεγονός πως μπορείτε να συγχρονίσετε με τη συσκευή σας τα Files, Σημειώσεις, Φωτογραφίες, Επαφές κι άλλες εφαρμογές, σπάνια μπορεί να χρειαστεί ν’ αποκτήσετε πρόσβαση στο iCloud.com. Εδώ θα σας παρουσιάσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να το κάνετε.

    Βασικά, πριν προχωρήσουμε στον κύριο οδηγό, καλό είναι να σκεφτούμε το iCloud.com ως ένα οποιοδήποτε website. Ανοίξτε το Safari και μεταβείτε στο iCloud.com. Όταν φορτώσει το website, θα διαπιστώσετε πως δεν έχετε κάποια επιλογή για να κάνετε σύνδεση. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να εισέλθετε στο λογαριασμό σας.

    1. Πατήστε το κουμπί κοινοποίησης (Sharing) στο κάτω μέρος της οθόνης και στη συνέχεια πατήστε στην επιλογή Request Desktop Site. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί ανανέωσης (Refresh) και στη συνέχεια επιλέξτε Request Desktop Site από την επιλογή pop-up στο κάτω μέρος της οθόνης
    2. Στη συνέχεια, η σελίδα θ’ ανανεωθεί και θα σας εμφανίσει το iCloud.com όπως θα σας το εμφάνιζε από το Safari του υπολογιστή σας Mac. Συνδεθείτε κανονικά όπως συνδέεστε χρησιμοποιώντας το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας. Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που συνδέεστε στο iCloud από τη συσκευή σας, θα σας ζητηθεί κάποιου είδους επαλήθευση, καθώς και η ένδειξη για την έγκριση του browser.
    3. Θα φτάσετε, πλέον, να βλέπετε το iCloud.com και την ίδια οθόνη με αυτή που θα βλέπατε σε κάποιον υπολογιστή.
      Απλά να θυμάστε πως η σελίδα που εμφανίζεται αποτελεί την desktop έκδοση του iCloud.com. Επομένως, θα φαίνεται λίγο διαφορετικά καθώς δεν είναι πλήρως σχεδιασμένη για τη χρήση από κινητό. Μπορεί να χρειαστεί να ζουμάρετε και να ξεζουμάρετε συνεχώς, καθώς και να μετακινείστε συνεχώς από το δεξί μέρος της σελίδας, στο αριστερό.
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles