20 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Ξεκίνησαν οι ουρές έξω από τα Apple Stores για το iPhone 6

    iphone-6-line-cnbc

    Το iPhone 6 ή όπως αλλιώς πρόκειται να ονομάσει η Apple την νέα της ναυαρχίδα μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη αλλά άνθρωποι ξεκίνησαν ήδη να περιμένουν και να κατασκηνώνουν έξω από τα Apple Stores της εταιρείας.

    Σύμφωνα με το CNBC τουλάχιστον 5 καταναλωτές έχουν ήδη στήσει την κατασκήνωση τους έξω από το 5th Avenue Apple Store στην Νέα Υόρκη.

    Το φαινόμενο αυτό δεν είναι καινούργιο πριν από κάποια μεγάλη ανακοίνωση της Apple. Πέρυσι πολλοί καταναλωτές το ξεκίνησαν από τις 6 Σεπτεμβρίου αλλά ποτέ πριν στην ιστορία των ουρών έξω από τα Apple Stores δεν είχαμε κάποιους να εμφανίζονται τόσο νωρίς.

    Το CNBC πήρε συνέντευξη από κάποιους που περίμεναν και το συμπέρασμα ήταν πως ελάχιστοι είναι εκεί τόσο νωρίς αποκλειστικά και μόνο για το iPhone 6.

    Για παράδειγμα οι Brian Cebello και Joseph Cruz εκπροσωπούν τον reseller BuyBackWorld, και ελπίζουν να σπάσουν τον ρεκόρ των 18 ημερών αναμονής πριν το λανσάρισμα ενός iPhone.

    Οι δύο τους ήταν οι πρώτοι στην σειρά αλλά την έδωσαν προς $2.500 στο ζευγάρι των Jason και Moon Ray, που κάνουν με αυτή τους την στάση promoting την νέα τους εφαρμογή υγείας.

    Και είμαστε μόνο στην αρχή….

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles