22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Νέες φήμες για αδιάβροχο iPhone 7 με ασύρματη φόρτιση

    3d-touch-01-3

    Το επόμενο iPhone κατά πάσα πιθανότητα θα είναι λεπτότερο, με αδιάβροχο σασί αλλά και άλλες αλλαγές σύμφωνα με την νέα αναφορά της Fast Company.

    Το site επικαλούμενο πηγές από το εσωτερικό της εταιρείες αναφέρει πως η νέα συσκευή της Apple θα έχει και ασύρματη φόρτιση αλλά μια τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.

    Επιπρόσθετα η Fast Comapany αναφέρει πως το iPhone 7 δεν θα έχει την 3.5 mm χιλιοστών θύρα ακουστικών – κάτι το οποίο κυριαρχεί πλέον στην φημολογία των χαρακτηριστικών της επερχόμενης ναυαρχίδας της Apple. Μια τέτοια κίνηση θα επιτρέψει στην εταιρεία να παρουσιάσει μια ακόμη λεπτότερη συσκευή αλλά παράλληλα θα ωθήσει τους χρήστες στην χρησιμοποιήση Lightning ακουστικών για πρώτη φορά.

    Στο τι είδους ακουστικά τώρα θα συμπεριλάβει η Apple σε μια τέτοια περίπτωση στην συσκευασία του iPhone αυτό παραμένει εξίσου αμφιλεγόμενο. Μια πρόσφατη αναφορά κάνει λόγο για παράδειγμα ότι η εταιρεία θα προσθέσει ασύρματα Earbuds για τους χρήστες του νέου iPhone.

    Αλλαγές και σύμφωνα πάντα με το άρθρο θα δούμε και στο audio chip της Cirrus Logic που θα βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευής και θα προσφέρει μια νέα τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles