17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νέες προσλήψεις της Apple δείχνουν iPhone 7 ασύρματη φόρτιση;

    wireless-apple-iphone-concept-dock

    Υπάρχει πιθανότητα το iPhone 7 να είναι το πρώτο iPhone με ασύρματη φόρτιση; Κάποιες αναφορές θέλουν την εταιρεία να ετοιμάζει αυτό το χαρακτηριστικό και σήμερα ίσως είμαστε πιο κοντά μιας και η Apple πρόσθεσε μια σειρά από ειδικούς σε αυτό τον χώρο στο δυναμικό της.

    Ίσως για πολλούς η μορφή της σημερινής ασύρματης φόρτισης είναι κάτι περιττό ή ένα gimmick. Πολλοί όμως αναφέρουν πως μόλις κάποιος ξεκινήσει να την χρησιμοποιεί σαν μέθοδο φόρτισης τότε όλα πραγματικά αλλάξουν μιας και η ευκολία του να ακουμπάς την smartphone συσκευή σου σε μια επιφάνεια για φόρτιση είναι τελικά κάτι χρηστικό.

    Έκθεση του Ιανουαρίου από το Bloomberg τόνιζε πως η Apple δουλεύει στο να φέρει την ασύρματη φόρτιση στο iPhone και πως αυτό ίσως το βλέπαμε φέτος. Έκτοτε είχαμε κάποιους ψιθύρους πως αυτό θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του iPhone 7.

    Το The Verge σήμερα αναφέρει πως “τους τελευταίους 4 μήνες 2 πρώην μηχανικοί της uBeam με ειδικότητα στην ασύρματη φόρτιση έχουν προσληφθεί από την Apple.

    Να τονίσουμε πως οι εν λόγω προσλήψεις δεν ήταν οι μόνες μιας και η εταιρεία έχει προβεί και σε περισσότερες σε αυτό τον χώρο από πέρυσι.

    Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον επίσης και η υλοποίησης της ασύρματης φόρτισης από την Apple μιας και μπορεί να διαφέρει από αυτό που βλέπουμε αυτή την στιγμή από τον ανταγωνισμό.

    Θα είναι χαρακτηριστικό του iPhone 7; Κάνεις δεν μπορεί να πει ακόμη με βεβαιότητα αν και είναι αρκετά πιθανό και σίγουρα κάτι που περιμένουμε με ανυπομονησία.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles