22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Νέα συνάντηση του Tim Cook με την Τουρκική κυβέρνηση και εγκαίνια του Apple Store

    turkey_apple_52013

    Τον προηγούμενο Δεκέμβριο τουρκικό web site είχε υποστηρίξει πως ο Tim Cook θα ταξίδευε στην γείτονα χώρα για να συναντήσει τον πρόεδρο Abdullah Gül για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μια συμφωνίας εκατομμυρίων για την ενσωμάτωση του iPad στα σχολεία. Η αξία της συμφωνίας θα άγγιζε τα $4 δις για μια παραγγελία 15 εκατομμυρίων iPads για τα επόμενα 3 χρόνια.

    Το πρόγραμμα απέκτησε την κωδική ονομασία FATIH και θα εφαρμοζόταν σε 40.000 τουρκικά σχόλια δίνοντας μια τεράστια ώθηση στο πρόγραμμα της Apple για την εκπαίδευση.

    Σήμερα και επίσημα η Κυβέρνηση της χώρας επιβεβαίωσε την ύπαρξη συμφωνίας καθώς και την επίσκεψη του ίδιου του Tim Cook που θα λάβει χώρα αργότερα μέσα στην μέρα.

    Bflc2CiIAAAKwit.jpg-large

    Μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα πριν την συνάντηση ο Tim Cook θα παραβρεθεί και στα εγκαίνια του πρώτου τουρκικού Apple Store.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles