23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέα βίντεο-οδηγοί του Apple Watch Series 4 από την Apple

    Χθες το απόγευμα η Apple κοινοποίησε αρκετά νέα βίντεο ανασκόπησης για το Apple Watch Series 4 στο κανάλι της στο YouTube, βοηθώντας τους κατόχους του νέου ρολογιού να μάθουν τα νέα χαρακτηριστικά του ρολογιού, καθώς και την εφαρμογή Walkie-Talkie, τα δαχτυλίδια άσκησης (Activity Rings), για το πώς θα προσαρμόσουν την κάθε άσκηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους, για την εύρεση iPhone από το Apple Watch, καθώς και την αναπαραγωγή μουσικής από το Apple Watch.

    Όλα τα βίντεο είναι περίπου 30-40 δευτερόλεπτα σε μήκος κι είναι σχεδιασμένα -κυρίως- για  τους νέους χρήστες του Apple Watch, ωστόσο το περιεχόμενο το βίντεο είναι κατάλληλο και για εκείνουν που έχουν ξεχάσει κάποια από τα χαρακτηριστικά του Apple Watch και θέλουν να τα θυμηθούν. Όλα τα βίντεο μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

    Όλα τα βίντεο αποτελούν έναν οδηγό βήμα-βήμα για να μάθετε κάθε νέα λειτουργία του Apple Watch.

    Τέλος, αξίζει ν’ αναφέρουμε πως η Apple σπάνια βγάζει βίντεο-οδηγούς τα οποία μοιράζεται στο κανάλι της στο YouTube. Συνήθως τα χρησιμοποιεί για τις διαφημίσεις της στην τηλεόραση.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles