21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Νέα αναφορά ρίχνει φως στην αυτονομία του Apple Watch που δεν θα ξεπερνάει την μια μέρα

    Apple-Watch-Ariel-Adams-003

    Πολλές ήταν οι εικασίες για την αυτονομία του επερχόμενου Apple Watch αλλά επίσημα δεν είχε και δεν έχει διαρρεύσει τίποτα ακόμη από την Apple. Μια όμως νέα αναφορά σήμερα από το 9to5Mac κάνει λόγω για αυτό και αν επιβεβαιωθούν τα όσα λέει τότε σίγουρα δεν θα ενθουσιάσει πολλούς χρήστες σε αυτό τον τομέα.

    Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πηγές κοντά στο Apple Watch της Apple μαθαίνουμε πως η συσκευή θα έχει μια συνεχή λειτουργία – active για 2.5 με 4 ώρες και μια παθητική που θα φτάνει μέχρι τις 19 ώρες. Έτσι λοιπόν καταλαβαίνουμε πως με μια νορμάλ χρήση του η συσκευή θα έχει το πολύ μια αυτονομία που δεν θα ξεπερνάει την 1 μέρα.

    Ο Tim Cook εξάλλου είχε τονίσει πως ο χρήστης θα χρειάζεται να φορτίζει το Apple Watch κάθε βράδυ χωρίς όμως να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

    Ο Mark Gurman του 9to5Mac πιστεύει πως η Apple έχει ως στόχο τις 2.5 ώρες συνεχούς παιχνιδιού ή χρήση app, 3.5 ώρες κανονικής χρήσης και 4 ώρες καταγραφής δεδομένων. Επίσης ένας άλλος στόχος που μπαίνει σε αυτούς που ήδη αναφέραμε είναι και οι 3 ώρες όπου το Apple Watch θα δείχνει συνεχώς την ώρα και μέχρι 4 μέρες αυτονομίας σε standby κατάσταση.

    Ο λόγος για αυτή την 24ωρη ουσιαστικά αυτονομία του Apple Watch όπως όλα δείχνουν έχει να κάνει με το S1 chip της συσκευής που προσφέρει επιδόσεις ενός A5 επεξεργαστή. Επίσης ενεργειακά απαιτητική είναι και η οθόνη με τα 60fps της.

    Το Apple Watch θα γίνει διαθέσιμο όπως όλα δείχνουν κάποια στιγμή τον Μάρτιο με μια τιμή που θα ξεκινάει από τα $349.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles