16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Μπορείτε να κερδίσετε ένα γεύμα με τον Eddie Cue της Apple για $10k

    EddyCue

    Έχετε σκεφτεί πως θα ήταν να καθίσετε μαζί με τον άνθρωπο της Apple ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει διορθώσει όλες τις “καταστροφές” της Apple; Αν έχετε $10.000 διαθέσιμα και σας αρέσει και το μπάσκετ τότε ίσως να είστε τυχεροί και να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα.

    Η CharityBuzz ξεκίνησε μια νέα φιλανθρωπική δημοπρασία για μια ώρα γεύματος στα κεντρικά της Apple για εσάς τον φίλο/φίλη σας και τον Eddie Cue.

    Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Apple αγαπάνε την φιλανθρωπία και έτσι ως τώρα μέσω του CharityBuzz είχαμε δει παρόμοιες προσπάθειες με τον Tim Cook ο οποίος συγκέντρωσε ένα πολύ σημαντικό ποσό. Τώρα λοιπόν ήρθε και η σειρά του Eddie Cue o οποίος είναι διατεθειμένος να αφιερώσει μια ώρα και να γευματίσει με έναν τυχερό ή τυχερή που θα δώσει τα περισσότερα λεφτά.

    Πέρα από το γεύμα με τον Eddie Cue η Apple θα δώσει στον τυχερό και ένα καινούργιο 13 ιντσών MacBook Air για να γλυκάνει ακόμη περισσότερο την προσφορά.

    Η CharityBuzz πιστεύει πως η δημοπρασία για αυτό το γεύμα θα λήξει γύρω στις $10.000 αλλά όπως είδαμε και στις περιπτώσεις με τον Tim Cook ίσως το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο και το νικητήριο bid να εκτοξευτεί στα ύψη.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles