23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Μπινελίκια – η πιο αθυρόστομη εφαρμογή ever αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2

    Η έκδοση 2.0 της εφαρμογής είναι από το Σάββατο διαθέσιμη! Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας αποκαλύψουμε τι περιλαμβάνει:

    – Προσθήκη ενός νέου χαρακτήρα, του “Μπαρμπα-Καβγά”, τον οποίο μπορείτε να μπινελικώνετε!
    – Προσθήκη ενός μικρού βιογραφικού για τον κάθε χαρακτήρα!
    – Ο κάθε χαρακτήρας πλέον έχει το δικό του τραγούδι!
    Ακολουθούν screenshots, παρουσίαση του κάθε χαρακτήρα και το τραγούδι του. Θα περιμένουμε με αγωνία τα σχόλια σας, ελπίζουμε να απολαύσετε τα τραγούδια!

    α) Ο “Βλαχονταής” είναι ένας έμπειρος ξυλοδάρτης που ήρθε απ’το χωριό στην πόλη. Φουσκώνει τους μυς του καθημερινά και αλίμονο σε όποιον τον μπινελικώσει, γιατί εκτός από χοντρό βρισίδι, πιθανόν να εισπράξει και κλωτσιές. Όταν κυκλοφορεί με το αμάξι, σπέρνει τον τρόμο σε όποιον του την πει ακινητοποιώντας το όχημα στη μέση του δρόμου.

    Η Χαρντροκιά του Βλαχονταή

    β) Ο “Σνομπαρία” είναι ένας φινετσάτος λεμές, ο οποίος γεννήθηκε στα πλούτη και βλέπει τους άλλους αφ’ υψηλού με σηκωμένη τη μύτη. Πάντοτε μαθημένος στα πούπουλα, κοροϊδεύει με απαράμιλλο στυλ όσους τον βρίζουν, απαντώντας με ειρωνεία.

    Η Γκλαμουριά του Σνομπαρία

    γ) Ο “Κλαψομούνης” είναι ένα φοβισμένο απ’τη γέννα του τυπάκι. Στο πρώτο μπινελίκι λυγίζει, παρακαλάει και ικετεύει με λυγμούς το δυνάστη του, ώστε να σταματήσει. Η ψυχή του απορροφά σαν σφουγγάρι τις προσβολές και αφήνει την τύχη του έρμαιο στις ορέξεις όποιου τον ξεφτιλίζει. Τελευταίο του αποκούμπι, ο Θεός.

    Η Μπαλάντα του Κλαψομούνη

    δ) Ο “Μαυρογιαλούρος” δε διαφέρει σε τίποτα από τον κλασσικό πολιτικό της μεταπολίτευσης που κατέστρεψε την Ελλάδα. Αγνοεί την πραγματικότητα και συνεχίζει να τάζει λαγούς με πετραχήλια σε όσους ψηφίσουν αυτόν και το κόμμα του. Υπόσχεται ανάπτυξη και μιλάει πάντα σε πρώτο πρόσωπο. Ο λόγος του αποπνέει μια ψεύτικη σταθερότητα, καθώς η φωνή του είναι δουλεμένη στον καθρέφτη.

    Το Ζεϊμπέκικο του Μαυρογιαλούρου

    ε) Ο “Μπαρμπα-Καβγάς” είναι ένας ένας τυπικός τσαμπουκαλής γέρος. Η φωνή του είναι στεντόρια αλλά και κάπως τρεμάμενη, δείγμα της ψιλοχαλασμένης υγείας του από τις καταχρήσεις τσίπουρου, ρετσίνας και τσιγάρου. Υπήρξε πρώην πρωτοπαλίκαρο στο χωριό του. Γέρασε αλλά ο νταής δεν πέθανε ποτέ μέσα του.

    Η Ροκιά του Μπαρμπα-Καβγά

    Μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από το App Store εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles