22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Μουσικά Παιχνίδια στο App Store που τεστάρουν τα αντανακλαστικά σου

    Τι είναι αυτό που κάνει τέλειο ένα παιχνίδι; Εκτός από την πλοκή, τους χαρακτήρες, την ευκολία παιξίματος, και τον σχεδιασμό δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τον ήχο. Η μουσική και τα ηχητικά εφέ όχι απλά κάνουν πιο ζωντανό και πολυδιάστατο τον ψηφιακό κόσμο αλλά εμπλουτίζουν και την εμπειρία του παίκτη.

    Παρακάτω σας έχουμε μερικές προτάσεις για παιχνίδια που επικεντρώνονται γύρω από τους ήχους και τις μουσικές.

    Geometry Dash Meltdown


    Αυτό το παιχνίδι συνδυάζει την πλατφορμική δράση με techno ρυθμούς. Οι παίχτες πρέπει να αγγίζουν την οθόνη ρυθμικά καθώς η σκηνή προχωράει ώστε να πετάξουν και να αποφύγουν εμπόδια.

    Thumper: Pocket Edition


    Σε αυτό το παιχνίδι είσαι ένα διαστημικό σκαθάρι μέσα σε ένα φουτουριστικό κόσμο. Όλα σχετίζονται με την ακρίβεια και τον συγχρονισμό. Χρειάζεσαι τα σωστά πατήματα τη σωστή στιγμή για να αποφύγεις τον κίνδυνο, να παλέψεις με τα αφεντικά και να κερδίσεις πόντους.

    Cytus II


    Το Cytus II ανεβάζει τον πήχη με μια συλλογή τραγουδιών που περιλαμβάνει συνθέτες από ολόκληρο τον κόσμο και είδη που κυμαίνονται από ηλεκτρονική μουσική μέχρι rock n roll. O στόχος σου είναι να χτυπήσεις τις σωστές νότες στην οθόνη όταν περνάει η λευκή γραμμή από πάνω τους ώστε να μαζέψεις πόντους. Υπάρχει όμως κάτι περισσότερο πέρα από τα υπέροχα τραγούδια. Το παιχνίδι διηγείται παράλληλα μια συναρπαστική ιστορία η οποία αντικατροπτίζει την πραγματικότητα μας.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles