18.3 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Μια ωραία ιδέα μας – Μια μοναδική σχεδίαση – Ένα φανταστικό Τ-Shirt για όλους τους Apple Fans [Video]

    cover_facebook-1

    Με μεγάλη μας χαρά σας και περισσή υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε ένα φανταστικό T-Shirt για όλους τους Apple Fans πίσω από το οποίο βρισκόμαστε εμείς σαν ιδέα και στην υλοποίηση μια παρέα μοναδικών σχεδιαστών από την Θεσσαλονίκη.

    Η ιδέα μας ήρθε όταν είδαμε την φανταστική πραγματικά δουλειά που κάνουνε τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα η εταιρεία Teesnay.

    tshirt_TEMPLATE

    To Teesney είναι μια νεανική παρέα με πολύ χιούμορ που σατιρίζει τα πάντα γύρω μας και τα κάνει μπλουζάκια, σε τιμές που δεν θα χαθεί και το δικό σας χιούμορ! Όλα τα σχέδια είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά είδη μπλούζας δίνοντάς σας πληθώρα επιλογών για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

    Γιατί να αγοράσετε από το Teesney

    α) Γιατί βαρεθήκατε τα ίδια σχέδια!
    β) Για την πολύ καλή εκτύπωση.
    γ) Για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων.
    δ) Για τις τιμές που απλά ”δεν υπάρχουν”
    ε)Γιατί τα σιδερώνεται κανονικά χωρίς φόβο.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

    Όλα μας τα μπλουζάκια έχουν μετρηθεί σε πλάτος από μασχάλη σε μασχάλη και σε ύψος από την βάση έως την κορυφή σε επίπεδη επιφάνεια. Αλλαγές στα προϊόντα δεν γίνονται, διότι πρόκειται για μοναδικά προϊόντα σε στάμπα – μέγεθος. Για το λόγο αυτό βεβαιωθείτε για το μέγεθος που φοράτε πριν το παραγγείλετε. Για να σιγουρευτείτε μπορείτε να μετρήσετε ένα δικό σας μπλουζάκι και να το συγκρίνετε με τις διαστάσεις που θα βρείτε στις πληροφορίες των προϊόντων. Αντικαθιστούμε κάθε ελαττωματικό προϊόν, εφόσον δεν έχει φορεθεί και πλυθεί και είναι στην ίδια κατάσταση στην οποία παραδόθηκε. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία αντικατάστασης. Όλα τα μπλουζάκια πλένονται στους 40οC και σιδερώνονται κανονικά!

    Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για το μοναδικό τους ταλέντο απλά δείτε το παρακάτω βίντεο του πως η ιδέα μας σχεδιάστηκε:

    Επιλέξαμε να μην βάλουμε το logo μας στον εν λόγω σχέδιο και να το αφήσουμε ελεύθερο από στερεότυπα για όλους εσάς.

    Το T-Shirt μπορείτε να αγοράσετε σήμερα στην τιμή των 18 ευρώ εδώ 

    Πραγματικά ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles