17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Μια ασύρματη θήκη φόρτισης για τα AirPods, το AirPower Mat και τα AirPods 2 έρχονται την Άνοιξη από την Apple

    H Apple αναμένεται να ανακοινώσει αρκετά νέα προϊόντα κατά την περίοδο της Άνοιξης μέσα σε αυτά και το πολυαναμενόμενο και κατά πολύ αργοπορημένο $150 AirPower mat ασύρματης φόρτισης, μια θήκη ασύρματης φόρτισης για τα τωρινά AirPods και τέλος και μια νέα και αναβάθμιση έκδοση των AirPods.

    Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει το MySmartPrice:

    “Η πηγή μας αποκάλυψε πως το AirPower ασύρματο pad φόρτισης θα κυκλοφορήσει επιτέλους στην αγορά αυτή την Άνοιξη μαζί με μια ασύρματη θήκη φόρτισης για την πρώτη γενιά των AirPods. Η μπαταρία στην νέα αυτή θήκη φόρτισης θα είναι ελαφρώς μικρότερη από αυτή που βρίσκουμε στην τωρινή. Νέα επίσης AirPods θα λανσαριστούν την ίδια χρονική περίοδο από την Apple.”

    Να τονίσουμε εδώ πως το MySmartPrice δεν έχει ακόμη ένα ιστορικό σωστών προβλέψεων για επερχόμενες κυκλοφορίες της Apple αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι πηγές που έχει δεν είναι έγκυρες.

    Αυτή την στιγμή υπάρχει μια σύγχυση για το αν αυτή η νέα θήκη για τα τωρινά AirPods θα φορτίζει ασύρματα μόνο μέσω του AirPower ή θα είναι συμβατή και με άλλους φορτιστές. Αν βέβαια αναλογιστούμε πως θα είναι συμβατή με το τυπικό Qi πρωτόκολλο ασύρματης φόρτισης τότε μάλλον θα μπορεί να φορτίζει τα AirPods και από ασύρματους φορτιστές τρίτων κατασκευαστών.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles