16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες το Fallout Shelter έφτασε σε κέρδη τα $5.1 εκατομμύρια!

    fallout-shelter

    Το Fallout Shelter, είναι ένα υπέροχο παιχνίδι από την Bethesda, που έφτασε τα $5.1 εκατομμύρια στις 2 πρώτες εβδομάδες της διαθεσιμότητας του.

    Το ποσό αυτό είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς πως είναι εντελώς δωρεάν και έχει μόνο ένα add on ενώ παράλληλα δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο Android.

    Το Fallout Shelter παρουσιάστηκε στην έκθεση E3 για να κάνει promote το Fallout 4 που έρχεται στις κονσόλες τον Νοέμβριο και είναι για τώρα ακόμη μια αποκλειστικότητα του iOS.

    Παρά το απλό gameplay του ο τίτλος όπως σας έχουμε αναφέρει και κατά το παρελθόν είναι απίστευτα εθιστικός.

    Η επιτυχία του τίτλου δείχνει πως το σωστό παιχνίδι, με το σωστό όνομα την σωστή στιγμή μπορεί να οδηγήσει σε εντυπωσιακά ρεκόρ κερδών στο App Store. Με κέρδη σαν τα προαναφερόμενα ειλικρινά ακόμη απορούμε που πήρε τόσο καιρό την Nintendo να πάρε την απόφαση να εισέλθει στον χώρο του mobile gaming.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles