14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του το S5 αποκαλύπτεται – αυτό θα πρέπει να συναγωνιστεί το iPhone

    Samsung-Galaxy-S5-special-leak

    Με το iPhone 5S να έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και την Apple να δηλώνει ενθουσιασμένη η Samsung είναι έτοιμη να παρουσιάσει απόψε την μια από τις δύο ναυαρχίδες της με τις οποίες iPhone 5S και το επερχόμενο iPhone 6 θα κονταροχτυπηθούν μέχρις εσχάτων για ακόμη μια φορά.

    Το 2013 η πλάστιγγα της παγκόσμιας αγοράς έγειρε προς το Android και την Samsung, τι ετοιμάζει λοιπόν ο Κορεατικός κολοσσός για το 2014;

    Θα παρουσιαστεί επίσημα το βράδυ, αλλά φαίνεται πως βιάζεται να μας αποκαλυφθεί. ΤοSamsung Galaxy S5 σε μία διαρροή άνευ προηγουμένου, που τα δείχνει ΟΛΑ!

    Να, λοιπόν, το smartphone που πρωταγωνιστεί όσον αφορά το ενδιαφέρον του κόσμου στοMWC 2014, από κάποιον που κατάφερε να το βρει και να το φωτογραφίσει.

    Στιγμιότυπο 2014-02-24, 2.13.28 μ.μ.

    Τι ξεχωρίζουμε από τη διαρροή λοιπόν και από αυτά που ισχυρίζονται όσοι έπιασαν νωρίς στα χέρια τους το Samsung Galaxy S5 ή έχουν εσωτερικές πληροφορίες για τα specs του; Καταρχήν, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος είναι ενσωματωμένος στο home button της συσκευής και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε ακόμη και πληρωμές μέσω Paypal μόνο με το αποτύπωμά σας. Έπειτα, τα αδιάβροχα χαρακτηριστικά (χάρη στην πιστοποίηση με το πρότυπο IP67) που επιτέλους προσθέτει η Samsung σε μία ναυαρχίδα της.

    Στιγμιότυπο 2014-02-24, 2.12.47 μ.μ.

    Μία ακόμη προσθήκη είναι το  heart rate sensor που είναι τοποθετημένο κάτω από την πίσω κάμερα της συσκευής και, τοποθετώντας το δάκτυλό σας, σας λέει τους καρδιακούς σας παλμούς.

    samsung-galaxy-s5-special-leak-02

    Όσον αφορά το design του, δεν υπάρχουν τρελές διαφορές σε σχέση με το S4, αν και κάποιες ίσως είναι ορατές (π.χ. στο μοτίβο της πίσω επιφάνειάς του), ενώ η συσκευή είναι συνολικά μεγαλύτερη (μάλλον λόγω των “αδιάβροχων” χαρακτηριστικών της. Η οθόνη της, πιθανότατα, θα είναι μία 5άρα Super AMOLED με 1080p ανάλυση και η κεντρική κάμερά του λέγεται ότι είναι 16MPixels (χωρίς ακόμη να είμαστε ωστόσο σίγουροι για την ανάλυση) με δυνατότητα μάλιστα selective focus.

    Κάποιες αλλαγές υπάρχουν και στο TouchWiz όπως θα δείτε παρακάτω . Αξιοσημείωτο είναι ίσως το προεγκατεστημένο featureDownload Booster που επιτρέπει ταχύτατο downloading με ταυτόχρονη χρήση LTE και Wi-Fi δικτύου.

    samsung-galaxy-s5-special-leak-03

    Στιγμιότυπο 2014-02-24, 2.14.12 μ.μ.

     

    Σχολιασμός στο φόρουμ

     [Via]

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles