18.7 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Κλέφτες κάνουν άφαντο φορτίο με Apple προϊόντα αξίας 70,000 ευρώ

    Apple-store-25-iphones-steals

    Κλέφτες στην Γερμανία σε μια εντυπωσιακή ληστεία αφαίρεσαν από κινούμενο φορτηγό Apple προϊόντα αξίας 70.00 ευρώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του n-tv.de.

    Το φορτηγό μετέφερε προϊόντα από την Ολλανδία στην Τσεχία και σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας οι ληστές πλησίασαν το φορτηγό που ήταν εν κίνηση και εν συνεχεία έσπασαν την ασφάλεια της πόρτας του αφαιρώντας 125 iPads, 4 iPad Minis, 30 iPhones και 2 Apple πληκτρολόγια.

    162123-1280

    Όταν οι αστυνομικές αρχές είδαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας δεν πίστευαν στα μάτια τους μιας και μπροστά τους εξελίχτηκε κάτι που κάλλιστα θα μπορούσε να μπει στον επόμενο Fast and Furious.

    H αστυνομία τόνισε πως αυτή η μέθοδος τείνει να πάρει διαστάσεις μιας και έχουν αναφερθεί και άλλα τέτοια συμβάντα όπου οι επίδοξοι ληστές αφαιρούν φορτίο από φορτηγά που διασχίζουν τους αυτοκινητοδρόμους αργά το βράδυ ενώ είναι εν κίνηση. Η διαδικασία δεν κρατάει παρά μόνο μερικά λεπτά ενώ σπάνια ο οδηγός του φορτηγού έχει επίγνωση για το τι γίνεται.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles