16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Κατεβάστε αυτές τις Mac εφαρμογές αξίας $55 εντελώς δωρεάν σήμερα

    Mac-Apps-free

    Συνεχίζουμε με το κυνήγι δωρεάν και αξιόλογων εφαρμογών και αυτή την Κυριακή, και έτσι παρακάτω σας έχουμε 6 εφαρμογές που μπορείτε να τις κατεβάσετε σήμερα εντελώς δωρεάν και για περιορισμένο διάστημα.

    myTuner Relax Pro ($4.99 – FREE / Mac)

    myTuner

    Περισσότερα από 44 τραγούδια ποιότητα 320kbps που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια όμορφη και ήρεμη ατμόσφαιρα στον χώρο σας όταν θέλετε να χαλαρώσετε, να κάνετε κάποια άσκηση ή ακόμη και να κοιμηθείτε. Επίσης μέσω τις εφαρμογής έχετε πρόσβαση σε 85 διαφορετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στον κόσμο με αντίστοιχες μουσικές εικόνες.

    Κατεβάστε την εφαρμογή σήμερα εδώ

    Spotica Menu ($1.99 – FREE / Mac)

    Spotica

    Αυτή η πολύ ωραία εφαρμογή φέρνει το τραγούδι που ακούτε στο Spotify ή στο Rdio μαζί με το εξώφυλλο του άλμπουμ αλλά και άλλες πληροφορείς στην OS X Menu bar. Επίσης μέσω του πολύ λειτουργικού Notification Center Widget, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τις λειτουργίες του Spotiify.

    Κατεβάστε την εφαρμογή σήμερα εδώ

    Ultimate Hangman ($0.99 – FREE / Mac)

    Hangman

    Μια από τις καλύτερες εκδόσεις κρεμάλας που θα βρείτε για το Mac.

    Κατεβάστε την εφαρμογή σήμερα εδώ 

    Shade ($9.99 – FREE / Mac)

    Shade

    Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο εκνευριστικό είναι όταν το desktop σας γεμίζει με εικονίδια ενώ εσείς βαριέστε λίγο να τα τακτοποιήσετε. Η εν λόγω εφαρμογή γρήγορα θα σας επιτρέψει να κρύψετε τα εικονίδια εκείνα που δεν θέλετε να εμφανίζονται απλά με ένα drag.

    Κατεβάστε την εφαρμογή σήμερα εδώ

    DreamShot: The Screenshot Shortcut ($6.99 – FREE / Mac)

    DreamShot

    Το να κάνει κάποιος λήψη screenshots από μια σειρά εφαρμογών μπορεί γρήγορα να γίνει κάτι κουραστικό. Δεν θα ήταν καλύτερο αν είχατε μια συντόμευση για τα πάντα; Εδώ λοιπόν έρχεται η εφαρμογή που με μια πανέξυπνη συντόμευση σας επιτρέπει να κάνετε λήψη screenshots από όλες τις εφαρμογές σας. Επίσης μπορείτε να κοινοποιείτε αυτά σε μια σειρά υπηρεσιών όπως Evernote, Facebook, Flickr, Twitter κλπ

    Κατεβάστε την εφαρμογή σήμερα εδώ

    Silverlock ($29.99 – FREE / Mac)

    Silverlock

    Με το στρατιωτικού βαθμού AES κρυπογράφησης η εφαρμογή σας προσφέρει ένα απίστευτα ασφαλή χώρο για όλους τους κωδικούς σας και τα προσωπικά σας δεδομένα.

    Κατεβάστε την εφαρμογή σήμερα εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles