24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Θα χρειαστεί μάλλον να περιμένετε λίγο ακόμη για τα νέα MacBook Pro

    apple-12q2-macbook-pro-ret-zebra-lg-640x340

    H Apple θα παρουσιάσει την νέα MacBook Pro σειρά της μαζί με μια μικρή αναβάθμιση για τα MacBook Air αυτό το μήνα σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που μας έρχονται από την Κίνα.

    H μεγάλη αυτή ανακοίνωση αναμένεται τον Ιούνιο αλλά ίσως δεν συμβεί την επόμενη εβδομάδα στο WWDC. Ένας “αξιόπιστος προμηθευτής της Apple” από την Κίνα υποστηρίζει πως τα MacBook Pro αυτά θα εγκαταλείψουν την USB-A, Thunderbolt 2 και MagSafe συνδεσμολογία για χάρη της νέας USB-C – Να τονίσουμε πως το γεγονός αυτό ήδη έχει ξενίσει αρκετούς χρήστες…

    Όσο αναφορά το WWDC Keynote που θα λάβει χώρα στις 13 αυτού του μηνός εκεί η Apple για πολλούς θα εστιάσει μόνο στο λογισμικό παρά το γεγονός πως υπάρχουν ακόμη και σήμερα φήμες που θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει σε αυτό το event τα νέα MacBook Pro και την 5K Thunderbolt οθόνη της.

    Αν τελικά οι ανακοινώσεις hardware δεν λάβουν χώρα σε αυτό το event το Macotakara υποστηρίζει πως εταιρεία θα ανακοινώσει τα νέα μοντέλα μέσα σε αυτό τον μήνα και τα οποία κατόπιν θα ξεκινήσουν να διατίθενται από τον Αύγουστο.

    Τέλος γίνεται αναφορά πως η Apple θα “σκοτώσει” το 11 ιντσών MacBook Air για χάρη δύο μοντέλων – του κλασικού 13 ιντσών και ενός νέου 15 ιντσών (για το δεύτερο έχουμε μεγάλες αμφιβολίες μιας και όλα δείχνουν πως η Apple θα αποσύρει σιγά σιγά την σειρά των Air μιας και αυτή θα αντικατασταθεί από τα νέα Retina MacBook)

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles