20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Urban Armor Gear ετοιμάζει μια θήκη για ένα 10.5″ iPad Pro για τον Ιούνιο

    10-5-inch-ipad-pro-release-moved-to-april

    Ο γνωστός κατασκευαστής θηκών Urban Armor Gear (UAG) φαίνεται πως ετοιμάζει μια νέα σειρά θηκών για το φημολογούμενο 10.5 ιντσών iPad Pro.

    Η λίστα με τις επερχόμενες αυτές θήκες εμφανίστηκες στο σύστημα ενός Apple Authorized Reseller και κοινοποιήθηκε στο 9to5Mac. Εκεί βλέπουμε την UAG Metropolis Folio Case για το iPad 10.5 ιντσών σε 3 διαφορετικούς χρωματισμούς και διαθεσιμότητα για τον Ιούνιο του 2017.

    Ο ίδιος σχεδιασμός θήκης που είναι συμβατός και με το Apple Smart Keyboard και το Apple Pencil είναι ήδη διαθέσιμος για το 12.9 ιντσών iPad Pro.

    ipad-10-5-uag-skus

    Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ακούμε για ένα νέο 10.5 ιντσών iPad μιας και πίσω τον Αύγουστο αναφορά της KGI έκανε λόγο για δύο νέα μοντέλα iPad πάνω στα οποία δούλευε η Apple. Το ένα ήταν ένα οικονομικό 9.7 ιντσών iPad το οποίο και τελικά η Apple ανακοίνωσε τον Μάρτιο και το άλλο ένα εντελώς νέο μοντέλο iPad στις 10.5 ίντσες που ακόμη το αναμένουμε από την εταιρεία.

    Μιας και η Apple δεν δημιούργησε ένα Ανοιξιάτικο event φέτος δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο πότε η εταιρεία θα ανακοινώσει και αυτό το νέο iPad.

    Το ετήσιο συνέδριο WWDC που θα λάβει χώρα φέτος στις 5 με 9 Ιουνίου είναι μια πιθανότητα για αυτή την ανακοίνωση και που θα έρθει σε συγχρονισμό με την σημερινή διαρροή.

    Την ίδια στιγμή βέβαια πολλοί υποστηρίζουν πως η Apple δεν θα παρουσίαζε ένα νέο iPad με τον φημολογούμενο χωρίς πλαίσια σχεδιασμό και το ενσωματωμένο Home Button πριν το λανσάρισμα του iPhone 8 μιας και όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο θα έκλεβε πολύ από την λάμψη της ανακοίνωσης των νέων iPhones που αναμένουμε να γίνει τον Σεπτέμβριο.

    Το μυστήριο λοιπόν λανσαρίσματος αυτού του νέου iPad μοντέλου με τον νέο σχεδιασμό θα συνεχιστεί ακόμη…

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles