17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Spotify κατάθεσε επίσημη καταγγελία για το App Store της Apple στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

    Η Spotify κατάθεσε επίσημη καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σήμερα σχετικά με τις πρακτικές της Apple στο App Store με την εταιρεία να τονίζει πως οι κανόνες του App Store βάζουν πολλούς περιορισμούς στην επιλογή και πνίγουν την καινοτομία.

    Η Spotify αναφέρεται φυσικά και στο μερίδιο που κρατάει η Apple για το εαυτό της και που είναι 30% της κάθε πώλησης κατονομάζοντας το ως έναν άδικο φόρο ενώ τονίζει τους περιορισμούς στους προγραμματιστές εφαρμογών τρίτων ως προς την επικοινωνία τους με τους καταναλωτές τους.

    Η Spotify ιδανικά θέλει η υπηρεσία της Apple, Apple Music, να έχει τηρεί τους ίδιους κανόνες που εφαρμόζει η Apple στις άλλες εφαρμογές τρίτων που υπάρχουν στο App Store.

    Η εταιρεία αναφέρει πως η Apple δίνει στον ευατό της ένα άδικο πλεονέκτημα κάθε φορά. Στην καταγγελία η Spotify αναφέρει πως δεν κατάφερε να επιλύσει τις διαφορές της απευθείας με την Apple και έτσι πλέον κινείται μέσω της νομικής οδού και της επίσημης καταγγελίας των πρακτικών αυτών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles