17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Sasmung ίσως έχει ρόλο στο επερχόμενο Apple Watch

    apple-watch-features-apps

    H Samsung όπως όλα δείχνουν θα είναι ο κατασκευαστής των επεξεργαστών του επερχόμενου Apple Watch χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των 28nm.

    Με το mobile τμήμα της Samsung να έχει δεχτεί σοβαρά πλήγματα, όπως σας αναφέραμε χθες, πλήγματα που πλέον επηρεάζουν στο σύνολο του τον Κορεατικό κολοσσό η εταιρεία πρέπει άμεσα να βγάλει κέρδος από άλλες δραστηριότητες και τμήματα της όπως αυτά της παραγωγής chip.

    Η Apple λοιπόν φέρετε να έχει ήδη παραγγείλει μια ποσότητα των 3.000 – 4.000 της βάσης των chip από την Samsung με την παραγγελία να ανανεώνετε σε μηνιαία βάση. Αν σας φαίνεται μικρός ο αριθμός να πούμε πως κάθε βάση θα κοπεί σε μικρότερα κομμάτια πάχους 1mm για να τοποθετηθεί ο επεξεργαστής του Apple Watch.

    O αριθμός των Apple watches που θα ρίξει η Apple στην αγορά παραμένει ακόμη άγνωστος παρά το γεγονός πως ο Gene Munster έχει προβλέψει πως θα είναι γύρω στα 10 εκατομμύρια για το 2015.

    Αν και η Samsung μέχρι χθες φαινόταν να έχει κερδίσει την παραγγελία των chip για το Apple Watch υπάρχουν πάρα αυτά έντονες φήμες πως υπάρχει ανταγωνισμός με άλλες τεχνολογίες που η Apple ίσως θέλει να ενσωματώσει στο Apple Watch όπως αυτή των 1Χnm FET – βέβαια αυτές ίσως εμφανιστούν τελικά στην δεύτερη γενιά του Apple Watch κάποια στιγμή το 2016.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles