17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Samsung σταματάει τις αποστολές του Galaxy Note 7 εξαιτίας σοβαρού προβλήματος

    Galaxy-Note-7-780x437

    Η νέα ναυαρχίδα της Samsung που ακούει στο όνομα Note 7 ελάχιστα έχει κυκλοφορήσει αυτή την στιγμή στην αγορά αλλά οι πρώτες αναφορές από συσκευές που παίρνουν φωτιά σε σπίτια καταναλωτών έκαναν την εταιρεία να προχωρήσει εσπευσμένα σε καθυστέρηση νέων αποστολών.

    Με επίσημη ανακοίνωση σήμερα η Samsung αναφέρει πως η καθυστέρηση αυτή έγινε ώστε να γίνουν τεστ ποιοτικής μέριμνας ενώ πηγές κοντά στην εταιρεία αναφέρουν πως ο πραγματικός λόγος είναι το να ανακαλύψει αν όντως το Galaxy Note 7 μπορεί να πάρει φωτιά ξαφνικά.

    “Οι αποστολές του Galaxy Note 7 θα καθυστερήσουν εξαιτίας επιπλέον τεστ που κάνουμε για την ποιότητα του προϊόντος” αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του Κορεατικού κολοσσού.

    Την προηγούμενη εβδομάδα ένας χρήστης του Galaxy Note 7 δημοσιοποίησε μια σειρά από φωτογραφίες από την συσκευή του που πήρε φωτιά ενώ φόρτιζε.

    3479eeef76094b3650fb6654abcc7cd98c109d76

    Με τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus να είναι προ των πυλών σε λιγότερο από 2 εβδομάδες η αλήθεια είναι πως αυτή είναι η χειρότερη περίοδος για να πέσει πάνω σε προβλήματα με την ναυαρχίδα της η Samsung.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles