18.4 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Η Intel αναμένει από την Apple να ξεκινήσει τους ARM επεξεργαστές στα Mac από τον επόμενο χρόνο

    Έχουν υπάρξει πολλές αναφορές ότι η Apple θα απομακρυνθεί από την Intel στον τομέα των επεξεργαστών για την γραμμή του Mac για χάρη των δικών της ARM επεξεργαστών. Η Axios αναφέρει σήμερα πως αρκετοί προγραμματιστές και στελέχη της Intel περιμένουν πως αυτή σημαντική από κάθε άποψη μετάβαση θα ξεκινήσει από του χρόνου.

    “Παρά το γεγονός ότι η Apple δεν έχει κάνει κάποια δήλωση επίσημα, οι προγραμματιστές και στελέχη της Intel σε ιδιωτικούς κύκλους έχουν αναφέρει πως περιμένουν μια τέτοια κίνηση το συντομότερο από τον επόμενο χρόνο”

    Στο θέμα του λογισμικού όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα η Apple είναι έτοιμη για την έλευση του Marzipan πλαισίου που θα φέρει την ενοποίηση των iPhone εφαρμογών στα Mac το 2020. H εταιρεία θέλει να επιτρέψει στους προγραμματιστές της να δημιουργούν μόνο και μια εφαρμογή που σε θεωρητικό πλαίσιο αυτή την στιγμή θα γίνεται διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες της και συσκευές την ίδια στιγμή.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles