13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Huawei ευχήθηκε Καλή Χρονιά στο Twitter χρησιμοποιώντας ένα iPhone | Βαριά η καμπάνα για τους υπευθύνους

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Huawei ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter αλλά το tweet αυτό είχε γίνει από ένα iPhone.

    To Reuters αναφέρει πως αυτή η λάθος ενέργεια δεν πέρασε έτσι και οι εργαζόμενοι που ήταν υπεύθυνοι για αυτή την ενέργεια δέχθηκαν υποβιβασμό της θέσης τους και μείωση του μισθού τους.

    Η Huawei είχα διαγράψει το tweet πολύ γρήγορο αλλά όχι τόσο ώστε άμεσα screenshots αυτού να γίνουν viral στο διαδίκτυο. Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Chen Lifang έγινε έξαλλος με τους εργαζομένους πίσω από αυτό το λάθος τονίζοντας πως αυτό το περιστατικό έβλαψε το όνομα της Huawei.

    H επίσημη εκδοχή του tweet αυτού έχει ως εξής:

    “To λάθος έγινε από έναν εξωτερικό συνεργάτη για τα social media που είχε πρόβλημα εκείνη την στιγμή με το Desktop του και έτσι χρησιμοποίησε ένα iPhone για να στείλει έγκυρα το ευχητήριο αυτό μήνυμα.”

    Παρά το γεγονός πως το tweet έγινε από εξωτερικό συνεργάτη η ηγεσία της Huawei έριξε την ευθύνη και στους managers εσωτερικά της εταιρείας.

    Έτσι δύο εργαζόμενοι της δέχθηκαν υποβιβασμό της θέσης τους άμεσα και μείωση μισθού. Ο Digital Marketing Director της εταιρείας επίσης θα παραμείνει στον ίδιο μισθό και χωρίς κανένα μπόνους για 12 μήνες ως τιμωρία.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles