13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Garmin έκανε διαθέσιμο το Viago, μια νέα εμπειρία πλοήγησης σε οικονομική τιμή

    Screen Shot 2014-06-18 at 3.23.40 AM

    Η Garmin είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες σε ότι έχει να κάνει με την turn-by-turn πλοήγηση και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία με το StreetPilot λογισμικό της το οποίο βέβαια έχει και μια ανάλογη τιμή μιας και κοστολογείται περί τα 25-30 ευρώ. Μιας και οι χρήστες όμως χρησιμοποιούν όλο και πιο συχνά τα smartphones τους για μια σειρά λειτουργιών η εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει το Viago, μια νέα εφαρμογή τόσο για το Android όσο και για τα iPhones με σκοπό να γεφυρώσει την τιμή κοστολόγησης μεταξύ ακριβών πλοηγών και εφαρμογών που αγοράζουν συνήθως οι χρήστες στο App Store.

    Screen Shot 2014-06-18 at 3.25.06 AM

    H εφαρμογή είναι διαθέσιμη στα 0.99 ευρώ μέχρι και τις 13 Ιουλίου και έρχεται με παγκόσμιους χάρτες καθώς και υποστήριξη νησίδων, ρεαλιστική απεικόνιση διασταυρώσεων, όρια ταχυτήτων ακόμη και αναφορά κίνησης για μερικές περιοχές. Φυσικά για να κάνετε ακόμη καλύτερη την εμπειρία σας υπάρχουν και μια σειρά από in app purchases όπως πραγματικές κατευθύνσεις βασισμένες σε αξιοθέατα αντί για το όνομα ενός δρόμου και πολλά ακόμη.

    Screen Shot 2014-06-18 at 3.25.17 AM

    Μια πολύ καλή κίνηση από την εταιρεία που υποστηρίζει και την Ελληνική γλώσσα αλλά που για να συγκριθεί η χρηστικότητα της με αντίστοιχες άλλων εταιρειών θα πρέπει να αγοράσετε αρκετά in apps οπότε να έχετε και αυτό κατά νου.

    Για παράδειγμα:

    Top In-App Purchases

    1. Maps to Go Europe 8,99 €
    2. Traffic Live Europe 8,99 €
    3. Sound & Buildings 8,99 €

    Την εφαρμογή θα την βρείτε διαθέσιμη για το iPhone εδώ.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles