13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Gameloft παρουσίασε το νέο trailer του The Amazing Spider-Man 2 παιχνιδιού [Video]

    Screen Shot 2014-04-13 at 2.46.59 PM

    Η Gameloft χθες έκανε διαθέσιμο ένα νέο trailer του επερχόμενου νέου τίτλου της που ακούει στο όνομα The Amazing Spider-Man 2. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου στο iOS και φυσικά θα είναι βασισμένο και στην ταινία που θα ξεκινήσει να προβάλλεται την ίδια περίοδο.

    Η Gameloft αναφέρει πως το παιχνίδι θα δίνει ανοιχτό κόσμο της Νέας Υόρκης όπου ο χρήστης θα μπορεί να κινηθεί όπου θέλει. Εσείς φυσικά αναλαμβάνεται τον ρόλο του Spiderman και έχετε στην κατοχή σας μιας σειρά από μοναδικές κινήσεις αλλά και combo. Μερικές από αυτές τις επιλογές μάχης που θα έχετε όπως δηλώνει και η ίδια η Gameloft κάνουν την εμφάνιση τους σε mobile παιχνίδια για πρώτη φορά.

    Δείτε το νέο trailer παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles