16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Beats σε μεγάλο δικαστικό αγώνα κατά των κινεζικών απομιμήσεων

    drdre-640x399

    O Jimmy Iovine και ο Dr. Dre κατάφεραν να βγάλουν δις από την εξαγορά της Beats από την Apple αλλά όπως όλα δείχνουν θέλουν μερικά δις ακόμη ως αποζημίωση για τις ζημίες που έχει επιφέρει στην εταιρεία τους μια σειρά απομιμήσεων προϊόντων τους από την Κίνα.

    Η αγωγή αναφέρει πως η Beats εξαιτίας των απομιμήσεων έχει χάσει δισεκατομμύρια κερδών ειδικά μιας και το logo της εταιρείας το γνωστό σε όλους μας “b”,  έχει εμφανιστεί σε μια τεράστια γκάμα πλαστών προϊόντων. Τα κέρδη των απατεώνων μάλιστα αγγίζουν τα $135 δις!!

    Η Beats λοιπόν στην αγωγή που κατέθεσε έχει μια μεγάλη λίστα με εταιρείες και websites που εδρεύουν στην Κίνα και παράνομα χρησιμοποιούν τα trademarks – λογότυπα της εταιρείας.

    Είναι λογικό η Beats να θέλει να προστατέψει όσο καλύτερα γίνεται το λογότυπο και τα trademarks της μιας και αυτά συχνά πυκνά εμφανίζονται δίπλα σε μεγάλους αστέρες όπως οι  Lady Gaga, Diddy, LeBron και le Biebs.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles