19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple φημολογείται πως ετοιμάζει ένα λεπτότερο Apple TV με App Store

    Jailbreak-the-Apple-TV-2-With-Seas0nPass

    Το 9to5mac αναφέρει σήμερα πως η Apple δουλεύει εντατικά πάνω σε ένα νέο Apple TV το οποίο ως μεγάλα του χαρακτηριστικά θα έχει ένα λεπτότερο σχεδιασμό και την ύπαρξη ενός App Store.

    Σύμφωνα πάντα με τον δημοσίευμα η Apple είχε αρχικό πλάνο να μας παρουσιάσει αυτό το νέο Apple TV αυτό τον μήνα αλλά δυστυχώς η επίσημη παρουσίαση του θα καθυστερήσει και άλλο. Η Apple αυτή την στιγμή προσπαθεί να συνάψει νέες συνεργασίες με εταιρείες περιεχομένου και στούντιο όπως το HBO NOW με την εταιρεία να θέλει να έχει ένα σημαντικό αριθμό τέτοιων συνεργασιών πριν κάνει την επίσημη παρουσίαση του στο κοινό.

    Το νέο Apple TV θα έχει επίσης έναν νέο σχεδιασμό που θα επεκταθεί και στο χειριστηρίου του έτσι ώστε αυτό να είναι ικανό για εύκολη πλοήγηση στο App Store. Αυτή την στιγμή δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πως θα λειτουργεί ένα τέτοιο App Store στο Apple TV αλλά υποθέτουμε πως οι προγραμματιστές της Apple θα υποβάλουν τις εφαρμογές τους ακολουθώντας την καθιερωμένη διαδικασία.

    Επίσης όσο αφορά την τιμολόγηση αυτής της νέας συσκευής κανείς ακόμη δεν γνωρίζει αν η Apple κρατήσει τα $99 ως κοστολόγηση.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles