13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα OLED iPhone το 2017;

    iPhone-6-Retina-HD

    H Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει το πρώτο της iPhone με μια OLED οθόνη το 2017 σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα το Nikkei. Βάση πηγών κοντά στα σχέδια της Apple το site υποστηρίζει ότι η εταιρεία επικοινώνησε τόσο με την LG όσο και με την Samsung για να συζητήσει την παραγωγή OLED οθονών για την συσκευή που θα δώσει σε κυκλοφορία το 2017.

    Αν αυτό επαληθευτεί θα σημαίνει πως τελικά η Apple θα κινηθεί πιο γρήγορα στην ενσωμάτωση μιας τέτοιας οθόνης από ότι αρχικά υπολογίζανε πολλοί αναλυτές που δίνανε περισσότερη διάρκεια ζωής στις τωρινές TFT-LCD οθόνες που χρησιμοποιεί η εταιρεία αυτή την στιγμή.

    Η Apple εδώ και πολύ καιρό έχει δείξει ενδιαφέρον για τις OLED οθόνες ενώ παράλληλα κατέχει μια σειρά από πατέντες γύρω από την τεχνολογία τους.

    Μάλιστα πρόσφατα υπήρξε και η φήμη ότι η Apple έχει δημιουργήσει ένα μυστικό εργαστήριο με τουλάχιστον 50 μηχανικούς που πειραματίζοντε πάνω σε OLED και LCD οθόνες.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles