19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple προσέλαβε ακόμη ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Burberry

    chester-chipperfield

    Μετά την πρόσληψη της πρώην CEO της Burberry Angela Ahrendts που πλέον είναι η νέα Senior Vice President of Apple Retail,  και ύστερα από την πρόσφατη πρόληψη της Burberry social media executive Musa Tariq, η Apple προχώρησε σήμερα σε ακόμη μια από τον γνωστό οίκο μόδας.

    Όπως ανακάλυψε ο Mark Gurman του 9to5Mac, ο Chester Chipperfield, που ήταν ο  Vice President of Digital and Interactive Design της Burberry, πλέον ανήκει και αυτός στο δυναμικό της Apple.

    O ίδιος επιβεβαίωσε αυτή του την κίνηση από τον λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας:

    “Αντίο Λονδίνο. Ήμουν τυχερός που σε είχα ονομάσει σπίτι μου για 31 χρόνια, καιρός να ανακαλύψω μια άλλη πόλη” ενώ παράλληλα απάντησε σε ένα σχόλιο αναφέροντας πως πάει πλέον μόνιμα στο San Francisco.

    Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn πλέον ανήκει στα Special Projects της Apple.

    fashion_watch

    Πολλοί υποστηρίζουν πως ο Chipperfield με βάση το βιογραφικό του θα έχει έναν σημαντικό ρόλο στην οργάνωση διάθεσης του Apple Watch μέσα στους επόμενους μήνες ειδικά μιας και η Apple θέλει να το παρουσιάσει και ως μια μόδα και ένα trend επενδύοντας ήδη πολύ πάνω σε αυτή την ιδέα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles