19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple παρουσίασε το “Continuity”: H ομαλή μεταφορά μεταξύ iOS και Mac συσκευών

    os-x-yosemite-continuity-

    Η Apple αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο χθεσινό Keynote της για να μας παρουσιάσει ένα νέο χαρακτηριστικό του OS X Yosemite με την ονομασία Continuity.

    Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή πλέον το airdrop λειτουργεί μεταξύ iOS και OS X. Αλλά το Continuity είναι πολλά περισσότερα. Ανιχνεύει όλες τις συσκευές σε κοντινή απόσταση και τις κάνει αναγνωρίσιμες μεταξύ τους.

    Για παράδειγμα το iPad σας μπορεί να αναγνωρίσει την οθόνη του Mac σας και το ανάποδο. Επίσης όταν γράφετε ένα email στο iPhone σας αλλά παράλληλα είστε κοντά στο Mac σας θα το αντιληφθεί και θα σας προσκαλέσει να τελειώσετε την συγγραφή του μηνύματος σας στο Mac.

    Άλλο παράδειγμα έχει να κάνει όταν κάποιος σας καλεί στο iPhone σας μιας και άμεσα θα σας έρθει ειδοποίηση στο Mac σας. Εσείς θα έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε το Mac σας για να ολοκληρώσετε την κλήση σας.

    Επίσης μπορείτε να κάλεσε έναν αριθμό από μια ηλεκτρονική σελίδα, και για να το παρουσιάσει αυτό ο Craig Federighi κάλεσε τον Dr. Dre της Beats  από το Mac του.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles