20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple παρουσίασε το νέο 2018 iPad Pro με έναν σχεδιασμό πλήρους οθόνης

    Η Apple ανακοίνωσε την νέα έκδοση του iPad Pro. H νέα αυτή συσκευή έρχεται με έναν σχεδιασμό πλήρους οθόνης, στρογγυλεμένες γωνίες, Face ID και πολλά ακόμη.

    Ο σχεδιασμός του φέρνει στο μυαλό το πρώτο iPad. Έρχεται με μια Liquid Retina οθόνη όπως το iPhone XR.

    Οθόνη και Face ID

    Το νέο iPad Pro έχει μια 11 ιντσών οθόνη που έχει τις ίδιες διαστάσεις με το 10.5 ιντσών μοντέλο.

    Και τα 2 νέα iPad Pros έχουν πάχος 5.9mm που σημαίνει πως είναι 1mm πιο λεπτά από την μεγαλύτερη έκδοση του iPad Pro.

    To iPad Pro πλέον ενσωματώνει την τεχνολογία του Face ID που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο iPhone X και έτσι η αναγνώριση προσώπου για πρώτη φορά κάνει την εμφάνιση της και στο iPad. Το Face ID επίσης είναι συμβατό με τα Animoji, Memoji, και άλλα χαρακτηριστικά όπως το Apple Pay. Το Face ID στα iPad Pro δεν έχει notch μιας και τα πλαίσια της συσκευής έχουν αρκετό μέγεθος για να μπουν εκεί οι αισθητήρες.

    Ισχύς

    Στην καρδιά της συσκευής χτυπάει ο νέος A12X Bionic επεξεργαστής αρχιτεκτονικής 7nanometer όπως και στα iPhone Xs. Στον τομέα των πυρήνων έχουμε 8 στον επεξεργαστή, 7 πυρήνες στην GPU.

    Οι αλλαγές αυτές κάνουν το iPad 35% πιο γρήγορο και μάλιστα στον τομέα των γραφικών έχουμε αποδόσεις ίδιες με του Xbox One X.

    Η αυτονομία είναι για ακόμη μια φορά στις 10 ώρες ενώ έχουμε μια Neural μηχανή στο iPad για πρώτη φορά.

    1TB και USB-C

    Το iPad Pro πλέον μπορεί να έρθει με μια χωρητικότητα μέχρι και 1TB ενώ για πρώτη φορά έχουμε συνδεσμολογία USB-C αντί για Lightning. Έτσι το iPad Pro μπορεί να υποστηρίξει έξοδο σε μια 5K οθόνη!!! Το iPad Pro επίσης μπορεί να φορτίσει το ίδιο ένα iPhone ή κάποια άλλη συσκευή.

    Apple Pencil 2 & Smart Keyboard Folio

    Το Apple Pencil δεύτερης γενιάς αυτόματα κάνει ζευγοποίηση και φορτίζει ασύρματα. Στο iPad Pro εφάπτεται πλέον μαγνητικά. Το Apple Pencil έχει νέες δυνατότητες όπως tap χαρακτηριστικά και εναλλαγή στην γραφή.

    Επίσης έχουμε και ένα Smart Keyboard το οποίο έχει αναβαθμιστεί με μια ρυθμιζόμενης γωνία οθόνη.

    Το νέο iPad Pro έχει επίσης Bluetooth 5.0, Smart HDR στην Face ID κάμερα, Gigabit LTE, και ένα 18W φορτιστή.

    Το iPad Pro 10.5-ιντσών παραμένει διαθέσιμο από $649. Το iPad Pro 11-ιντσών ξεκινάει από τα $799, και το νέο iPad Pro 12.9-ιντσών ξεκινάει από τα $999.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles