11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple ονομάστηκε για 3η συνεχή χρονιά ως η πιο πολύτιμη μάρκα παγκοσμίως

    apple-brand

    Η Apple διατηρεί και φέτος την πρωτοκαθεδρία ως η πολυτιμότερη μάρκα παγκοσμίως κάνοντας την φετινή της πρωτιά την τρίτη συνεχόμενη, σύμφωνα με την ετήσια μελέτη που παρουσίασε η Brand Finance Global 500.

    Πίσω από την Apple στο Top 10 συναντούμε τις  Samsung, Google, Microsoft, Verizon, General Electric, AT&T, Amazon, Walmart, και IBM.

    The-Worlds-Most-Valuable-Brands-640x301

    Μέρος αυτής της της επιτυχίας όπως εξηγούν αρκετοί ειδικοί του χώρου είναι η τεράστια αξία που έχει το λογότυπο της πάνω σε οποιοδήποτε προϊόν βρεθεί. Για παράδειγμα tablets υπήρχαν και πριν από το iPad αλλά ο συνδυασμός του σχεδιασμού με το λογότυπο έκαναν άμεσα την Apple να ξεχωρίσει και να κυριαρχήσει στην εν λόγω κατηγορία.

    Σύμφωνα λοιπόν με την Brand Finance’s Global 500 η αξία του δαγκωμένου μήλου της Apple ανέρχεται στα $104.7 δις σε σχέση με τα $87.3 δις που ήταν πέρυσι.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles