13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple λανσάρισε την πρώτη Smart Battery Case για iPhone 6/6s

    iPhone-6s-Smart-Battery-Case-image-003

    Η Apple σήμερα λανσάρισε την πρώτη θήκη-μπαταρία με την ονομασία Smart Battery Case που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα iPhone 6 και iPhone 6S.

    To εν λόγω αξεσουάρ στοιχείζει $99 και προσφέρει προστασία καθώς και μεγαλύτερη αυτονομία για την συσκευή σας. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το δελτίο τύπου διαβάζουμε πως η έξτρα αυτονομία ανέρχεται στις 25 ώρες ομιλίας, 18 ώρες χρήσης Internet σε LTE δίκτυο και 20 ώρες αναπαραγωγή βίντεο.

    Η έξτρα μπαταρία βρίσκεται στην πλάτη της συσκευής ενώ η θήκη προσφέρει μεγάλη άνεση στην χρήση lightning αξεσουάρ.

    Εξωτρικά υπάρχει μια μαλακή υφή που “δίνει μια υπέροχη αίσθηση στο χέρι” ενώ εσωτερικά υπάρχουν μικρό-ίνες  και ελαφρύ υλικό από λάστιχο που δίνουν μια άριστη εργονομία στον σχεδιασμό ενώ κάνουν την τοποθέτηση της ίδιας της συσκευής στο εσωτερικό της πάρα πολύ εύκολη.

    iphone_6-6s-smart-battery-case-3

    “Με την χρήση της Battery Case πληροφορίες για την αυτονομία της θα εμφανιστούν με έναν έξυπνο τρόπo στην Lock Screen του iPhone αλλά και στο Κέντρο Ειδοποιήσεων της συσκευής δίνοντας έτσι ανά πάσα στιγμή πληροφορία για το πόσο ενέργεια έχετε” αναφέρει χαρακτηριστικά η Apple.

    H Smart Battery Case θα γίνει διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς αυτού του White και Charcoal Gray, με τα πρώτα κομμάτια να γίνονται διαθέσιμα στις 10 και 14 Δεκέμβριου.

    Η θήκη είναι συμβατή με το 4.7 ιντσών iPhone 6 και iPhone 6S.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles