22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple και επίσημα αναγνωρίζει το “1970 date” bug

    screen-shot-2016-02-11-at-12-23-02-pm1

    Την περασμένη εβδομάδα σας είχαμε αναφέρει πως αν κάποιος βάλει ως ημερομηνία στην iOS συσκευή του την 1η Ιανουαρίου 1970 τότε αυτή θα σταματούσε να λειτουργούσε κάνοντας την brick. Μάλιστα το bug ήταν και παραμένει τόσο σοβαρό που ούτε σε DFU mode δεν μπορεί να βρεθεί λύση.

    Το AppleCare της Apple γέμισε ανθρώπους τις περασμένες εβδομάδες που πήγαιναν τις συσκευές τους γιατί από αφέλεια δοκίμαζαν αν όντως αυτό το bug ήταν αληθινό. Ναι, είπαμε η ανθρώπινη βλακεία ορισμένες φορές αγγίζει το άπειρο.

    Πλέον η Apple επίσημα αναγνωρίζει το εν λόγω πρόβλημα στο Apple Support website. Η εταιρεία αναφέρει πως στην νεότερη αναβάθμιση του λογισμικού θα διορθωθεί αυτό το σφάλμα.

    Η εταιρεία τονίζει ότι όποιος έχει θέμα με το παραπάνω στην συσκευή του να επικοινωνήσει με το Apple Support για υποστήριξη. Ως τώρα κάποιοι χρήστες έχουν καταφέρει να πάρουν αντικατάσταση αλλά σε πολλά περιστατικά οι υπάλληλοι της Apple απλά δήλωσαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

    Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα καταγράφηκε ένα περιστατικό όπου κάποιος είχε πάει σε ένα Apple Store και με τον παραπάνω τρόπο έκανε brick όλες τις συσκευές του καταστήματος.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles