20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple καθυστερεί το πρόγραμμα της iTV της μιας και ρίχνει το βάρος στο λανσάρισμα του iWatch;

    post-3387-0-68993600-1384212126_thumb

    Σύμφωνα με πληροφορίες της DisplaySearch η Apple έβαλε φρένο στα πλάνα της για μια συσκευή τηλεόρασης μάλλον για να ρίξει το βάρος στην κατασκευή του επερχόμενου iWatch.

    “Παρά το γεγονός ότι οικονομικοί αναλυτές προβλέπουν την Apple να εισέρχεται στον χώρο της τηλεόρασης με μια νέα συσκευή κάποια στιγμή μέσα στο 2014, υπάρχουν ακόμη μεγάλοι σκόπελοι που πρέπει να ξεπεραστούν και αυτοί έχουν να κάνουν με την αδειοδότηση και την υπογραφή συμβολαίων για το περιεχόμενο”

    Παρά που εδώ και σχεδόν δύο χρόνια η Apple διαπραγματεύεται με εταιρείες και μεγάλα στούντιο της Αμερικής ακόμη δεν έχει παρθεί μια οριστική απόφαση από τους περισσότερους ειδικά μιας και η Apple θέλει να κάνει μια επανάσταση στον χώρο παρόμοια με αυτή που έκανε στην μουσική βιομηχανία λίγα χρόνια πριν.

    Με βάση τα παραπάνω και με γεγονός πως πολλοί παράγοντες πιέζουν την εταιρεία να καινοτομήσει άμεσα, φημολογείται ότι η Apple θα ρίξει το βάρος της στο άμεσο μέλλον στις wearable συσκευές. Η Apple φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την
    GT Advanced Technologies για την παραγωγή μια πρόσοψης ρολογιού από ζαφείρι. Επίσης η LG φαίνεται να έχει συμφωνήσει για την παραγωγή μιας OLED οθόνης. Σε αυτές τις συμφωνίες προστίθεται και η Inventec που θα είναι υπεύθυνη για την συναρμολόγηση των επερχόμενων iWatch.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles