20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple ζήτησε 4K βίντεο περιεχόμενο από την Sony Pictures το 2013

    Apple-TV-teaser-001-1024x714

    Η Apple ζήτησε 4K video περιεχόμενο από την Sony Pictures πίσω 2013, σύμφωνα με κείμενα που διέρρευσαν σήμερα. Το WikiLeaks την Πέμπτη έδωσε στην δημοσιότητα  200,000+ κείμενα από το περσινό μεγάλο hack της Sony και μέχρι στιγμής έχουμε την πρώτη σχετική με την Apple ιστορία.

    Το AppleInsider αναφέρει πως η διαρροή έχει να κάνει με γράμματα από το  Culver Digital Distribution, που σχετίζεται με την Sony Pictures και έχει ως βασική ανάθεση την συμφωνία περιεχομένου σε 4Κ αναλύσεις. Σε αυτό υπάρχει και η υπογραφή του Eddy Cue της Apple.

    H παραπάνω διαρροή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και η Apple αυτή την στιγμή δεν προσφέρει 4Κ περιεχόμενο από το iTunes Store και δεν έχουμε κάποια ένδειξη πως θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση στο άμεσο μέλλον.

    Επίσης η ημερομηνία του εγγράφου είναι η 26η Σεπτεμβρίου του 2013 δηλαδή ο μήνας και το έτος που ξεκίνησαν οι έντονες φήμες για μια 4Κ Apple TV.

    Τον περασμένο μήνα είχαμε την πληροφορία πως η Apple σταμάτησε τα πλάνα για μια τέτοια τηλεόραση πέρυσι γιατί δεν θεωρούσε πως είχε όλα τα χαρακτηριστικά που χρειαζόταν για να υποστηρίξει μια τέτοια κίνηση.

    Έντονες φήμες υπήρχαν και για ένα αναβαθμισμένο Apple TV με 4Κ περιεχόμενο για το φετινό WWDC αλλά και εκεί δεν είδαμε κάτι.

    Συμπερασματικά οι 4K τηλεοράσεις κλείνουν τον πρώτο χρόνο ζωής τους στην αγορά και αυτό σημαίνει πως ήδη έχουν γίνει πιο προσιτές οικονομικά. Το μεγάλο αγκάθι είναι πως συμβατό περιεχόμενο για αυτές τις αναλύσεις σπανίζει ακόμη και σήμερα.

     

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles