14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple εξαγόρασε την εταιρεία αναλύσεων του Twitter Topsy

    Screen-Shot-2013-12-02-at-4.58.45-PM-640x351

    H Apple σήμερα εξαγόρασε την Topsy,  μια εταιρεία με έδρα της στο San Francisco η οποία προσφέρει αναλύσεις του Twitter σε μια σειρά εταιρειών. Η εξαγορά άγγιξε τα $200 εκατομμύρια, σύμφωνα με την The Wall Street Journal.

    With the only full-scale index of the public social web, instantly analyze any topic, term or hashtag across years of conversations on millions of web sites. Identify key thoughts, opinions and content, over time or in realtime. Dynamically reveal related ideas and unexpected insights. Use precise metrics to model current trends against competitors or past events. Design and optimize actions, or predict future outcomes.

    “Είναι αβέβαιο ακόμη το πως σκέφτεται η Apple να χρησιμοποιήσει την Topsy.” “Υπάρχουν πολλές δυνατότητες να ενσωματωθούν τεχνογνωσίες της εταιρείας στο iTunes Radio. Ένα πιθανό σενάριο θα ήταν με βάση τα δεδομένα που θα συλλέγει η Topsy να ειδοποιεί του ακροατές για τα top τραγούδια ή για τους καλλιτέχνες που σημειώνουν πολλές συζητήσεις στο Twitter”

    Μια άλλη εκδοχή είναι και η ενσωμάτωση στο ανανεωμένο iAd.

    H Αpple επιβεβαίωσε την εξαγορά αλλά ως συνήθως δεν έκαναν κάποια άλλη δήλωση ή έδειξαν κάποιο μελλοντικό πλάνο για το που αυτή η κίνηση θα ωφελούσε την εταιρεία ή τις υπηρεσίες της.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles