23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple δουλεύει πάνω σε ένα νέο iPod touch, τα 2019 iPhones μπορεί να έρθουν με USB-C

    Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το blog Macotakara, η Apple μπορεί να είναι στην διαδικασία δημιουργίας ενός νέου iPod touch. Επιπλέον διαβάζουμε και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ότι τα 2019 iPhones μπορεί να έρθουν τελικά με θύρα USB-C όπως έγινε και με τα 2018 iPad Pros.

    H αναφορά είναι ιδιαίτερα γενική με το Macotakara να αναφέρει ως πηγές του για ακόμη μια φορά την παραγωγική αλυσίδα της Apple. Πληροφορίες περισσότερες για το τι νέο θα έχει αυτή η iPod touch συσκευή δεν είναι ξεκάθαρες. Το 6ης γενιάς iPod touch είχε παρουσιαστεί από την Apple πίσω το 2015 με την εταιρεία να συνεχίζει να του πουλάει στα $199 στην έκδοση των 32GB αποθηκευτικού χώρου.

    Θεωρητικά ένα νέο iPod touch θα ήταν ένας τρόπος για την Apple να συνεχίσει να αυξάνει την βάση των συνδρομητών των υπηρεσιών της. Το να έχει περισσότερους iOS χρήστες αυτόματα σημαίνει πως υπάρχουν περισσότεροι υποψήφιοι που θα αγοράσουν iCloud αποθηκευτικό χώρο, θα γίνουν συνδρομητές του Apple Music και φυσικά θα κάνουν αγορές μέσω του App Store και του iTunes Store. H συσκευή αυτή σίγουρα θα έχει ως στόχο το πιο νεανικό κοινό που δεν είναι ακόμη έτοιμο για την αγορά ενός ακριβού smartphone από την Apple.

    H Apple απέσυρε τα iPod nano και iPod shuffle το 2017 κάτι το οποίο σημαίνει πως το iPod touch είναι το μόνο iPod που συνεχίζει να πουλάει η εταιρεία στην αγορά.

    Στο δημοσίευμα τέλος γίνεται αναφορά και για τα 2019 iPhones τα οποία μπορεί να ενσωματώσουν μια USB-C συνδεσμολογία για πρώτη φορά φέτος ακολουθώντας τα βήματα των 2018 iPad Pros.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles