17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple διαφημίζει την ασφάλεια των δεδομένων των iPhones στο Las Vegas [CES 2019]

    Η Apple μπορεί να απουσιάζει από την έκθεση CES 2019, ακολουθώντας την ίδια πολιτική με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά εμφανίστηκε πινακίδα σε κτίριο που διαφημίζει την ασφάλεια των δεδομένων στα iPhone, συγκρίνοντάς τα με τους ανταγωνιστές της.

    Η έκθεση τεχνολογίας CES 2019 πραγματοποιείται στο Las Vegas μεταξύ 8 και 11 Ιανουαρίου 2019 και όπως πάντα, η Apple απουσιάζει από τέτοιου είδους εκθέσεις. Όμως, φαίνεται πως βρίσκεται ήδη στο Las Vegas μιας και μέσω πινακίδας της σε ένα μεγάλο κτήριο διαφημίζει την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών που έχουν στην κατοχή τους κάποιο iPhone, σε μια προσπάθειά της να δείξει ότι οι ανταγωνιστές της που θα εμφανιστούν στην έκθεση, δεν δίνουν μεγάλη βάση στο θέμα της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των πελατών τους.

    Η συγκεκριμένη πινακίδα έχει μια παραλλαγή του σλόγκαν “What happens in Vegas, stays in Vegas” μιας και αναγράφει “What happens on your iPhone, stays on your iPhone” και είναι τοποθετημένη κοντά στο Las Vegas Convention Center, όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση, και σε αρκετά διάσημα ξενοδοχεία.

    Η κίνηση αυτή από τη μεριά της Apple αποτελεί έκπληξη για πολλούς αλλά θεωρείται πως θέλει να δείξει ότι οι υπόλοιπες εταιρείες δίνουν λιγότερη σημασία στα προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών και πως τα iPhone είναι ασφαλή σε σύγκριση με όσα προϊόντα δουν οι επισκέπτες της CES 2019.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles