23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple δήλωσε τα επιτρεπτά όρια λυγίσματος των iPad Pro (2018)

    Πριν από λίγες ημέρες είδαμε την Apple να θεωρεί τα λυγισμένα iPad Pro κάτι το φυσιολογικό μιας και αυτό δεν επηρεάζει τη λειτουργία τους, και είχαμε ανακοίνωση σχετικά με τα επιτρεπτά όρια λυγίσματος που δημιουργείται κατά τη διαδικασία της συναρμολόγησης.

    Πρέπει να θυμίσουμε πως μετά από αναφορές χρηστών του iPad Pro (2018) ότι τα παρέλαβαν με λυγισμένο το σασί τους από το εργοστάσιο, η Apple ενημέρωσε τη σελίδα The Verge πως ορισμένα iPad Pro (2018) μπορεί να είναι λίγο λυγισμένα στο αλουμινένιο σασί τους, κάτι το οποίο είναι αστοχία στην κατασκευή του και δεν πρόκειται να χειροτερέψει με την πάροδο του χρόνου αλλά ούτε επηρεάζει τη λειτουργία του.

    Μια πρώτη απάντηση ήρθε από την Apple και συγκεκριμένα από τον Dan Riccio, Αντιπρόεδρο του Hardware Engineering της εταιρείας, ο οποίος δήλωσε ότι ο σχεδιασμός του iPad Pro “πληροί ή υπερβαίνει” όλα τα πρότυπα ποιότητας και ακρίβειας της Apple. Στη συνέχεια δήλωσε πως τα iPad Pro μπορεί να είναι λυγισμένα μέχρι και κατά 400 microns, αριθμός που αντιστοιχεί σε μισό χιλιοστό, και είναι μικρότερος από προηγούμενα iPad Pro.

    Επιπλέον, συμπλήρωσε λέγοντας πως το να είναι λυγισμένο ένα iPad Pro, δεν πρόκειται αυτό να χειροτερέψει με την πάροδο του χρόνου αλλά ούτε επηρεάζει τη λειτουργία του, ενώ έκανε γνωστό πως η Apple θα τοποθετηθεί επίσημα μέσω ανακοίνωσης για αυτό το συμβάν. Το λύγισμα στο σασί του iPad Pro γίνεται κατά την ψύξη των μεταλλικών και πλαστικών εξαρτημάτων της συσκευής κατά τη διαδικασία της συναρμολόγησης.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles