20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple απέσυρε το ‘Weed Firm’ παιχνίδι από το App Store

    weed-firm-header

    H Apple απέσυρε σήμερα το δημοφιλές αλλά και κάπως αμφιλεγόμενο παιχνίδι με τον τίτλο ‘Weed Firm’ από το App Store. Το παιχνίδι έγινε διαθέσιμο για το iOS μερικές εβδομάδες πριν και ξεκίνησε γρήγορα να σκαρφαλώνει στις top θέσεις αρκετών App Store σε διάφορες χώρες.

    Για αυτούς που δεν γνωρίζετε το παιχνίδι ο εν λόγο τίτλος έχει ως κεντρική ιδέα την εξάπλωση μια επιχείρησης μαριχουάνας από ένα φοιτητή της βοτανολογίας τον οποίο τον διώχνουν από το κολέγιο. Οι παίχτες στον ρόλο του νεαρού πρέπει να εξαπλώσουν την επιχείρηση όσο καλύτερα μπορούνε και είναι υπεύθυνοι για τα πάντα ακόμη και για την διακίνηση.

    Στην αρχή οι προγραμματιστές ανέφεραν πως η απόσυρση τη εφαρμογής ήταν προσωρινή αλλά τελικά σήμερα αποκαλύπτεται πως η απόφαση ήταν της Apple και μάλιστα είναι οριστική.

    To παιχνίδι πριν αφαιρεθεί από το App Store είχε υπολογιστεί πως έβγαζε περί τα $80,000 την ημέρα!

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles