14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple αναβαθμίζει την σειρά των MacBook Air της μέσα στην επόμενη εβδομάδα;

    macbook-air-2013-box2013-macbook-air-ultrabook-review--13----amazing-performance-and-wmvl3qtu

    Η Apple ανανέωσε την γραμμή  των MacBook Air της πέρυσι το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο προσθέτοντας τους Intel Haswell επεξεργαστές δίνοντας τρομερή αυτονομία, το 802.11ac Wi-Fi, γρηγορότερες κάρτες γραφικών και SSD σκληρούς δίσκους μειώνοντας επίσης και τις τιμές τους.

    Φήμες θέλουν την Apple να λανσάρει στην αγορά ακόμη και την επόμενη εβδομάδα αναβαθμισμένα μοντέλα της σειράς αυτής με μεγαλύτερες ταχύτητες στον επεξεργαστή τους. Το Γαλλικό site MacGeneration επικαλείται αξιόπιστη πηγή και αναφέρει σήμερα πως τα νέα MacBook Air θα έρθουν για ακόμη μια φορά στις 11 και 13 ίντσες με καλύτερες τεχνικές επιδόσεις και ίσως ξεκινήσουν το λανσάρισμα τους την ερχόμενη εβδομάδα.

    intel_feb14_15w_roadmap

    Σύμφωνα με το Roadmap της Intel που διέρρευσε περιμένουμε νέα τσιπ των 15-watt  και συγκεκριμένα τα 1.4 GHz i5-4260U1.4 GHz i5-4350U και 1.5 GHz i5-4360U να είναι τα δημοφιλέστερα για να βρουν τον δρόμο τους στα νέα Air της Apple.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles