19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple έχει εξασφαλίσει γυάλινες επιφάνειες από ζαφείρι για τα επόμενα 3 χρόνια

    iPhone-6-white-sapphire-display

    Με τις φήμες να οργιάζουν για 2 νέα μοντέλα που η Apple σκέφτεται να λανσάρει στην αγορά και μάλιστα το ένα από αυτά να φτάνει τις 5.5 ίντσες σίγουρα υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε γυάλινες επιφάνειες από ζαφείρι για τις νέες οθόνες αυτών. Γνωρίζουμε μέχρι στιγμής πως η Apple έχει επενδύσει $500 εκατομμύρια για υψηλής τεχνολογίας φούρνους στο εργοστάσιο ζαφειριού της στην Αριζόνα.

    Το εν λόγω εργοστάσιο λειτουργεί με την συνεργασία της Apple με την GT Andvanced, μια πολυετή συνεργασία η οποία διέρρευσε και επιβεβαιώθηκε πριν μερικούς μήνες.

    Σήμερα ο CEO της Canonical, Mark Shuttleworth βγήκε επίσημα και δήλωσε πως η Apple έχει προμηθευτεί απόθεμα γυάλινων επιφανειών από ζαφείρι για τρία χρόνια.

    Συγκεκριμένα ανέφερε στην συνέντευξη του στο GigaOm:

    “Η Apple έχει εξαφανίσει ολόκληρη την παραγωγή γυάλινων επιφανειών από ζαφείρι για τα επόμενα τρία χρόνια, ήταν το ίδιο υλικό που θέλαμε για Egdge αλλά μάταια”

    Η αναφορά του ήταν στο Ubuntu Edge μια mobile συσκευή που αν και σημείωσε ρεκόρ χρηματοδότησης δεν έχει δει ακόμη το φως της αγοράς.

    Αν αναλογιστούμε την παραπάνω δήλωση μαζί με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής από έγκυρες πηγές όπως το Bloomberg και η The Wall Street Journal τότε σίγουρα ως ένα από τα μεγάλα χαρακτηριστικά του επόμενου iPhone ή iPhones της Αpple θα είναι η οθόνες από ζαφείρι.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles