13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple έκανε μια τεράστια αλλαγή στην κατάταξη των εφαρμογών στο App Store

    apps1

    Μπορεί να το παρατηρήσατε και εσείς αν επισκέπτεστε συχνά το App Store από την iOS συσκευή σας μιας και η κατάταξη των εφαρμογών στο App Store άλλαξε από χθες δραματικά.

    Οι αλλαγές τις Apple ήταν τόσο μεγάλες που οδήγησαν κατά μέσο όρο σε αλλαγές κατάταξης κατά 41.5 θέσεων για εφαρμογές στο iPhone.

    O Mobiledevhq του TechCrunch αναφέρει πως αν και συχνά η Apple κάνει τέτοιες κινήσεις αυτή την φορά έχει δημιουργήσει αίσθηση μιας και συνήθως οι αλλαγές στην κατάταξη των εφαρμογών δεν ξεπερνούσε τις 8 θέσεις. Σε μια έρευνα που κάνανε σε 30.000 λέξεις κλειδιά με έκπληξη είδανε πως το 40% των εφαρμογών έχουν αλλάξει κατάταξη το λιγότερο 20 θέσεις. Ο μέσος όρος αλλαγών στις αντίστοιχες εφαρμογές για το iPad είναι 20.8 θέσεις και παρόλο που δεν είναι το ίδιο ψηλά με τις αντίστοιχες για το iPhone και πάλι η αλλαγή κρίνεται μεγάλη.

    156819

     

    156816

    Το  TechCrunch συνεχίζει το ψάξιμο για να διαπιστώσει περισσότερα στοιχεία για αυτή την μεγάλη αλλαγή.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles