14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την έκδοση tvOS 9.0.1 για το Apple TV

    dsc2232

    H Apple, πριν από μερικές ημέρες έκανε διαθέσιμη την πρώτη αναβάθμιση για το tvOS, το νέο λειτουργικό σύστημα το οποίο θα έρχεται με την νέα, τέταρτης γενιάς Apple TV. Η έκδοση tvOS 9.0.1 αποτελεί μια μικρή αναβάθμιση, η οποία διορθώνει κάποια σφάλματα και βελτιώνει την απόδοση, ενώ παράλληλα παρέχει διορθώσεις για κάποια σφάλματα τα οποία είχαν εντοπιστεί από την έναρξη κυκλοφορίας του νέου tvOS από τις 30 Οκτωβρίου.

    Η νέα ενημέρωση, 9.0.1 είναι διαθέσιμη και μπορεί να την κάνει κάποιος λήψη με OTA (Over-The-Air), μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής στο Apple TV, πηγαίνοντας στο System –> Software Update.

    appletvupdate

    Η Apple δεν έκανε διαθέσιμες κάποιες σημειώσεις για τη συγκεκριμένη έκδοση, επομένως οι ακριβείς πληροφορίες για τα νέα στοιχεία αυτής της έκδοσης, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Οποιαδήποτε νέα ανακάλυψη για τη συγκεκριμένη έκδοση, η συντακτική μας ομάδα θα σας κρατάει ενήμερους.

    Η συγκεριμένη έκδοση έγινε διαθέσιμη, καθώς η Apple τεστάρει την πρώτη μεγάλη έκδοση της, το tvOS 9.1. Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, η Apple έχει κάνει διαθέσιμη μόνο μία beta έκδοση του tvOS 9.1 στους developers, με τις σημειώσεις της έκδοσης beta να αναγράφουν πως περιέχει βελτιώσεις στο networking και scrolling. Τέλος, η έκδοση tvOS 9.1 beta δείχνει να φέρει επίσης υποστήριξη της Siri για το Apple Music.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles