21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η AMD παρουσίασε τη Radeon 7, την πρώτη gaming GPU με αρχιτεκτονική 7nm

    Κατά τη διάρκεια του keynote στη CES 2019, η AMD παρουσίασε την επόμενη flagship κάρτα γραφικών της με την ονομασία Radeon 7 η οποία είναι η πρώτη GPU στον κόσμο που βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 7nm και υπόσχεται υψηλού επιπέδου εμπειρία gaming.

    Αυτά τα νέα έχουν ιδιαίτερη αξία για τους Mac χρήστες μιας και αυτή την στιγμή δεν έχουν κάποια επιλογή εναλλακτική των Nvidia καρτών στο macOS Mojave. Είναι πολύ πιθανό πως το macOS θα γίνει συμβατό στο άμεσο μέλλον με το νέο αυτό hardware της AMD που ανακοινώθηκε σήμερα.

    Για να κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων της, η AMD έδειξε ένα preview video του Devil May Cry 5 το οποίο έτρεχε σε 4Κ ανάλυση με τα καρέ ανά δευτερόλεπτο να ξεπερνούν τα 100, τη στιγμή που τα maximum settings σε video games όπως το Battlefield V, είναι στα 60fps. Επιπλέον, η AMD ανακοίνωσε πως η Radeon 7 έχει 16GB VRAM και χαρακτηριστικά τα οποία, για πολλούς, την κάνουν ικανή να αναμετρηθεί με τις αντίστοιχες κάρτες της NVidia.

    Τέλος, η AMD Radeon 7 θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο με τιμή $699.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles